Hikan ontuminen vain loppui. Aloimme käymään fillari lenkillä ja muutenkin rasitin jalkaa pikkuhiljaa ja ontumisesta ei siis tietoakaan>ehkä se sitten oli se lääkärin sanoma paha lihas repeämä. Pääasia, että h on kunnossa!!

10.9 osallistuimme Rovaniemellä hakukisaan, ajoimme yön sinne ja aamulla 8.30 olimme perillä. Kisat alkoivat klo.10:00. Koiria oli alo/avo 3 Voi 3.

Ensimmäisenä oli tottis, Hikan virheet olivat paikallaolo josta nousi istumaan ja liikkui eteenpäin ja seisoi lopun ajan siinä. Estenoudossa kosketus takaisintullessa ja eteenmenossa 2 käskyä maahanmenoon >84p. Muuten teki tottiksen kivalla vireellä ja olin oikein tyytyväinen :) hyvillämielin siis maastoon.

Hikka suoritti henkilöetsinnän nrolla 2. Ensimmäinen maalimies oli 150m kohdalla oikealla ilmaisu kunnossa, toinen n.200m vasemmalla ilmaisu kunnossa ja kolmas takakulmassa vasemmalla tässäkin ilmaisu kunnossa. Viimeisen maalimiehen kohdalla oli mielenkiintoista seurata(avoin kohta) kuinka Hikka otti rullan suuhunsa ja haisteli ympärille kunnes sylkäisi rullan pois ja tarkensi maalimiehen paikan n.3m oikealle ottaakseen uudelleen rullan> tämä oli itselleni koulutuksellisesti palkitsevaa, koira ei tuonut rullaa hajusta vaan kävi tarkentamassa piilon jossa 'äijä' oli !! Aikaa ei jäänyt ylimääräistä kuin 2min, koskaan ei ole näin tiukalle mennyt. Maasto raskasta koiralle liikkua, vasen puoli laski rinteeseen ja pohja upottavaa sammalta, Hikan kunto muutenkin vielä huono. Pisteitä 166. 4pistettä meni muutamasta pistosta joihin koira ei meinannut lähteä ja jousuin pistottamaan uudestaan.

Esineruutu jossa Hikka toimi onneksi varmasti> 4pistoa ja 3 esinettä =) pisteet 30

Näin olin saanut elämäni ensimmäisen KÄYTTÖVALION 280p 1/3 > Hikka oli ainut koira joka sai tuloksen sinä päivänä!!