Keli tosi tuulinen ja siitä johtuen haastava. Pelto multapohja jossa pitkää ruohikkoa. Giusalle pieni alkuruutu ja jälki johon laitoin kuivamuonaa jokaiselle jäljelle paljon, että menisi enemmän aikaa ja rauhoittuisi. Jälki vanheni melkein.1h. Aloitin jäljen olemalla Giusan yläpuolella hajareisin, että saan jarrutettua rinnasta sitä ja kädellä "syötyä malliksi" nameja. Huh huh ei mitään apua siitä, että namit olivat ei niin hyviä ja että koira oli ruokittu +käynyt 10km lenkillä>> vauhti järkkyä ja kauhoo kuin sammakko, minun jarraamisella ei mitään apua, pysäytin sitä välillä mutta sama vauhti jatkui. Eikä edes syönyt nameja jäljeltä. Taidamme tehdä tottiksen ja olla ilman maastolajia kohta ;) Lisä neuvoja??

Hikalle jälki jossa 3kulmaa ja 5 keppiä. Edellisestä peltojäljestä n.3v. Hienosti ajoi jäljen ja tuulen viedessä jälkeä haki H jälkeä hienosti takaisin. 1 keppi jäi hikan mennessä yli? toinen keppi jäi kun se hukkasi jäljen ja teki ympyrän jonka 'sisään' keppi jäi. Muut 3 keppiä nosti iloisesti ja nautti selvästi jäljestä =)

Giusan agissa 2x hyppäy vähän kaartuvasti ja putki jatkona. Puomi maassa ilman jalkoja. Miten tuo pieni otus voi käydä niin kuumana esteisiin> oli ihan täysin menossa hypyt kun näkikin ne. Ensin kahta hyppyä ja sitten putkea yksin, tämänkin G ehti suorittaa x3 ennen käskyäni! Lopuksi hypyt ja putki yhdessä. Puomin hahmottamisessa maassa pientä ongelmaa, laitoin nameja puomille ja sen loppuun hiekalle pinnan+namin-- Eli kontaktia takajalat puomilla. Tämä suht ok. (G hihnassa).