Hikalle lyhyt jälki n.350m metsä märkä, ilma poutainen, jälki 1,5h vanha.Muutama merkki itselleni jäljen varrella.Otti janalta ensin takajäljen, kutsuin takaisin janalle josta nosti oikean jäljen. Ensimmäisen kepin nosti hienosti, tien ylityksen jälkeen ajoi jäljen vieressä (niin ainakin luulen) koska meni kepin ohi mutta palasi takaisin etsimään keppiä koska oli hajun saanut, tätä teki useammalla kohtaa nosti kyllä kepit. Liekö tuuli laittoi ajamaan vieressä, olen aika huono tuon tuulen kanssa jäljellä.. Yhden kerran olin varma ettei ole meidän jäljellä (luin koiraa) pysähdyin ja seisoin paikallani jolloin hikka kierti selkäni takaa ja nosti oikean jäljen, ihanaa kun on koira joka ratkoo asiat itse eikä kysy apua :o).Jouduin vähän jarruttelemaan vauhtia jäljellä kiristäen liinaa, hikka ei ollut onneksi moksiskaan. Jäljen saldo 5 keppiä, joten yksi sinne jäi, taisi olla keppi nro.3 (ensi kerralla numeroin kepit)

Esineruutu alue 50x50 omia esineitä 3 molemmissa takakulmissa ja yksi vasemmalla edessä. Lähetin fedin oikeasta kulmasta jolloin haki vasemman kulman esineen, toisella lähetyksellä haki oikean etukulman ja viimeisellä edestä. Ensimmäinen "pisto" oli vähän pyörimistä/eestaas juoksemista mutta kaksi viimeistä oli oikein nättejä.Hikan laitoin myöskin oikealta etukulmasta haki oikean kulman, seuraava pisto keskeltä jolloin haki vas.kulman ja viimeisestä lelusta sai hajun heti lähetettyäni sen. Oikein nätit 3 pistoa : ) ensimmäinen koirani jonka ruutu on rakennettu oikein ja sen kyllä huomaa, ei ole turhaa juoksemista.

Kentälle tekemään vielä eteenmeno, vettä tuli taivaan täydeltä. Vein ruuan kentän reunaan alustan päälle ettei ole piilossa. Seuraamista ja käännöksiä, jouduin herättelemään koiraa joka oli vähän jossain muualla (juoksut) eteenmeno liikkeenä nopea ja suora, sai palkan edettyään purkille asti joka oli auki.F myös eteenmeno joka meni ihan ok..pienen kierroksen kanssa.