Tänään teimme esineruudun aurinkoisessa kelissä ja pienessä tuulessa pellolle. Ruutu n.50x50m.

Giusalle laitoimme leluja 6kpl joista 5 se bongasi. Eli kävelimme taas ruudussa ja Giusan löytäessä esineen aloin kehumaan, ei voitu kovasti leikkiä kun ikenistä vuosi verta hampaiden vauíhtumisen takia, palkkasin nakilla. Hienosti käytti taas nenäänsä!

Jälki, ihan pieni sellainen. Ensin ruutu ja siitä lähti pieni suora jäljen pätkä nurmikolla, tällä kertaa G meni sentään nenä menosuuntaan eikä peppu ;) vauhtia hieman liikaa, jarrutin kokoajan.

Hakua tallatulla radalla uudessa metsässä. 1. maalimies oli valmiina tuulen alla, antoi äänen( taputuksen). Giusa lähti kuitenkin vain 3m ja katsoi minuun, ei oikein tiennyt mitä tehdä, lähdin sen mukaan kävelemaan jolloin eteni hyvin. Pysähtyi n.15m päähän piilosta ja sai hajun, eteni ihan piilon viereen mutta ei uskaltanut mennä ihan piilolle asti. Ilkka alkoi kehumaan ja sitten menikin jo reippaasti, eikä enää ollut ongelmaa. Toinen maalimies samalle puolelle niin, että G näki kun se lähti juoksemaan. Nyt pinkoi perään vauhdilla ja nenän avulla löysi perille ei ongelmaa piilolle menossa. Ilkka taas viimeiselle piilolle, näki taas lähdön ja vauhdilla perään, mutta meni niin kovaa ettei nenä ollut auki ja maalimiestä ei heti löytynyt, jatkoi hienosti työtä ja eteni maalimiehen ohi jolloin sai hajun ja suoraan piilolle--Hienoa G!

Hikalle esineet niin, että ne olivat takakulmissa ja keskellä edessä, meinasi olla vaikea ruutu koska pohja oli uusi Giusalle.H Luuli selvästi olevansa jäljellä! saatiin kuitenkin ne 3 tarvittavaa esinettä ruudusta ylös.

Hakumaasto 'uudella' kiintorullalla> Hikalle vasen etukulma tyhjä,lähti ensin vinoon ja pyysin takaisin. Uusi lähetys ja pisto ok. Oikea etukulma lähti liian vasemmalle ja viipyi jonkin aikaa, tullessa kallion päällä nappasi rullan :(( en kuitenkaan huomioinut tätä vaan lähetin uudelleen ja sitten toikin kiintorullan hyvin. Näyttö hyvä. Taas tyhjä vasemmalle, tämä pisto hyvä. Oikealle takakulmaan pisto, täällä tengaspino jonka sisällä maalimies oli, Hikka kiersi pinoa ja etsi irtorullaa, tässä kohtaa maalimies työnsi päänsä piilosta ja H hyppäsi renkaiden päälle, huusin, että maalimies piiloon. H seisoi kiintorulla suussa tovin n.3m päässsä piilolta ja katsoi vuoroin minuun vuoroin piiloon, olin kylki koiraan päin ja h onneksi ratkaisi asian niin, että toi rullan minulle. Näyttö hyvä. Mietityttämään jäi miksi se nappasi kerran rullan suuhunsa, ei nimittäin ollut käynyt piilolla??