Ruutu täys syvä leveyttä n.30m.

Fedi 2 esinettä(rahapussi&nahkatossu), 1 takakulmassa ja toinen keskellä 20metrissä. Ensimmäinen pisto meni juoksemiseksi, en tiedä mitä hommaili nenää kyllä käytti mutta meni juoksenteluksi. Seuraavalla pistolla toi keskeltä ja seuraavan takaa, palkaksi ruoka.

Hikka lelut samanlailla. Kolmella pistolla tuli 2 esinettä, palkaksi kissanruokaa.

Hamppi 2 lelun lisäksi 2 lisää edessä. Ensimmäisen toi takakulmasta, toisen edestä, kolmannen keskeltä ja viimeisen edestä. Palkaksi ruoka.

Hikka jälki n.1km, 6 keppiä. Jana meni taas hyvin, ensin meinasi lähteä takajäljelle mutta muutti itse suunnan. 1 kepin yli, huomasin kepin ja kutsuin hikan takaisin nostamaan sen, 2 kepin ilmasi hyvin, 3 kepin yli meni mutta itse näin sen ja otin taas hikan sen ilmaisemaan, 4 keppi jäi metsään, 5&6 kepit ilmaisi hyvin. Ongelma on nyt se että hikka jäljestää hyvin mutta tuo keppien ilmaiseminen tuottaa nyt ongelmaa, nyt sillä oli ainakin nälkä, ei ollut saanut vielä ruokaa (vaikka on aina) ja silti se ei ilmaissut keppejä :( saldoksi olisi tullut vain 4 keppiä jos en olisi itse auttanut, ei hyvä!