Ilma kostea, tihkusadetta ilmassa. Mukana Päiv& Loru, Tuuli& Laku ja Mia & Nuca.

Heräsin tajuamaan että hikalle ei ole taidettu ottaa yhtään umpparia kiintorullalla eikä koskaan ole jätetty ilman palkkaa maalimiehellä, päätin sitten kokeilla kumpaakin taas samaan syssyyn ;)

Ensin vasen etukulma joka oli tyhjä, pisto hyvä sen minkä sinne näin. Oikea etukulma pisto, piilo 1. jossa roskis ovi kiinni, nätisti oli työntänyt nenua oviaukosta etsiäkseen rullaa ja kun sitä ei siellä ollut nappasi kiintorullan, luovutuksessa kääntyi sivulleni nenä menosuuntaan eteni hyvin piilolle, käsky jolla H meni maahan ja nostin ukon ylös, annoin sille pari namia ja hallinnalla takaisin keskilinjalle. Seuraava pisto n.60m. vasemmalle jossa äijä, oli käynyt taas ihan liki tarkistamassa irtorullaa ja napannut kiintorullan kun muuta ei ollut, taas samanlainen luovutus ja vauhdilla piilolle, käsky maahan ja maalimies ylös tästäkään ei maalimieheltä palkkaa koiralle. Tähän väliin tyhjä oikealle. Etenin radalla ja otin vielä yhden tyhjän vasemmalle johon upposi hyvin ja viimeinen äijä n. 150m oikealla, hyvin toi taas kiintorullan ja vauhdilla piilolle josssa olikin ruoka palkkana.

Mielestäni Hikalla nousi vaan into kun palkkaa ei tullut jokaisella, milläänlailla se ei ainakaan laskenut palkattomuudesta :))