Teen pikaisen tekstin kun myöhemmin se unohtuu ja nyt ei ole aikaa..

Jälki 500 askelta 6 keppiä. Ilma sateínen(satanut 2 päivää) ja tuulinen. Jana meni hyvin nosti heti oikein. 1,2 kepit nosti hyvin ja jäljesti nenä maassa, sitten taas ennen kolmos keppiä tuli haahuilua pois jäljeltä ja sähläämistä, itse korjasi mutta mistä sitten alkanut johtua?? Loppujälki taas paremmin muttei niin hyvin kun keväällä, nosti 4, 5, ja 6 kepit.

Esineet Hampilla, nostatin 3. Tässä näkee kun on väärin treenattu koira..kaahottaa takalinjalle ja ylikin nenä kiinni :o(  Tovi menee ennenkuin voi alkaa oikeasti tekemään töitä!! Suhthyvin nosti nuo 3 esinettä sitten kuitenkin.

Fedi toi 4 esinettä kun yhden olin tiputtanut vahingossa kassista ruutuun ja f sitten bongasi sen. Hienosti otti edestä esineet, kun on nenä auki niin pysähtyy ohi juostessaankin. Oikein hieno ruutu, hyvä Vetty ;o)

Hikalla tuotatin 2 esinettä, toimi hyvin toi esineet suorilla pistoilla ja nenä oli auki hälläkin.Tässä kohtaa vettä tuli saavista ja tuulikin oli yltynyt "myrskyksi".

kotipihalla Hikka sai taas ruuan hyppyesteeltä, eli otan noudon liikkeenä ja loppuasennon jälkeen on ruoka "takanani", meni hyvin. Olen alkanut ottamaan tätä hampinkin kanssa, jos esteen kiertämisen miettiminen jäisi pois kokonaan.