Tänään "pyörähdettiin" maskussa treenaamassa vepeä Hampin kanssa, kiitos seurasta Anne ja Stella <(joka piti hampin hiljaisena ;)

Treenitaukoa vepestä on siis 2vuotta, eli 06 kävimme yhden alo kokeen joista 1 tulos, viime kesä "taukoa". Lahdessa ei siis voi vepeä treenata ja niimpä hampin vepeilyt on ollut leirillä(kiitos Annelle) ja 2-3 kertaa/kesä on käyty Turun suunnalla oikeissa treeneissä. Nyt piti mennä avoimen liikkeitä kokeilemaan koska "rohkea rokan syö" menin ja ilmoitin H kisoihin 20.7.. Kaikki liikkeet siis ensimmäistä kertaa.

Veneestä hyppy ja veneen hinaus rannalle: H hyppäsi ja SUKELSI veneestä, joutui himpun tekemään töitä köyden löytämiseksi kun sukelsi sen alle, otti köyden ja lähti hinaamaan venettä rantaan, Sari seisoi rannalla ja yritti ohjata hamppin tulemaan maalikeppien keskelle, himpun meni kuitenkin ohi(n.2m)

Veneestä hyppy 50m poijulta ja toisen veneen hinaus 30m poijulta rantaan: Taas hienosti sukeltaen veteen, ui kohtisuoraa veneelle josta tiputettiin köysi, nappasi sen ja jatkoi hienosti suoraan rantaan, Sari avusti muutamalla tanssiaskeleella rannalta jotta tulisi keppien keskelle ja H rantautuikin sisäpuolelle.

Veneestä hyppy (50m) ja hukkuneen pelastus (30m): Hukkuva tiputtautui veteen jolloin laskin koirasta irti ja ilman erillistä käskyä lähti H taas sukeltamaan kohti pelastettavaa, nappasi damista kiinni ja kääntyi kohti venettä jossa olin, tässä kohtaa Sari onneksi huuti rannalta kerran "hamp" ja tällä suunnaksi tulikin ranta ja keppien sisäpuolelle.

Vain vienti jäi tekemättä AVO liikkeistä. Kyllä olin valtaisan tyytyväinen "pieneen" vesipetoon  joka rakastaa tätä lajia sydämmensä kyllyydestä :o) ehkä vielä vanhoilla päivillä seurataan siskolikan jalanjälkiä.. Eikä kaduta että ilmoitin sen kokeeseen, tulosta lähdetään hakemaan(ei 1.stä) rennolla mielellä.