Giusalle elämänsä eka esineruutu, alue ei ihan normi leveä. Esineitä  5(omia) Lähdimme yhdessä kävelemään ruutuun ilman käskyä, G.llä liina perässä. Otti heti ekasta esineestä hajun ja meni haistelemaan sitä, kehuin ja nappasi suuhun--riehuimme lelun kanssa ja lopuksi irrotuksesta nami palkka. Loput esineet löytyväti ripeästi samalla tavalla paitsi, että otti lelun jo heti suuhun. Upeaa katsella miten G otti ilmasta hajua ja kääntyi vauhdissa lelun luo. Sillä on hieno nenä =)  tämä toimii siis metsässä ei kotona.

Giusalle maalimies niin, että näki kun "äijä" lähti rasian kanssa. Maalimies maastoitui ja G lähti vauhdilla etsimään, eteni hienosti suoraan piilolle. Suukotti maalimiestä ;) ja makasi piilolla saaden yksitellen palkat. 2 maalimies samanlailla, 3.s oli sitten jo niin piilossa, että Giusa joutui jo hieman tekemään töitä, mutta suoriutui hienosti ottaen tuulen alta hajua!

Hikalle 3 esinettä. takakulmat ja 1 edessä keskellä. Takakulmat toi heti hienosti, etummainen esine oli kova putken pätkä joka ei ilmeisesti haissut sen nenään, vaikka teki kovasti töitä kokoajan. Vaihdoin esineen kun Hikka oli kaukana ja lopulta löysi sitten viimeisenkin. Olin oikein tyytyväinen!

Hikalle valmiina 2 maalimiestä kivien takana.  Hyvä pisto, nappasi rullan maasta ja eteni minun luo, kääntyi nenä menosuuntaan ja tiputti rullan, kun kiinnitin liinaa sanoen samalla kiitos (tosin ennakoi jo vähän), piilolla ei ongelmia. Tyhjä toiselle tallaamattomalle puolelle, ensin ei edennyt vaan lähti keskilinjan suuntaisesti. Kutsuin sen pois ja uusi parempi pisto. Toinen maalimies löytyi myös hyvin ja pisto ja rullan tuonti samanlaiset kun ekalla.

Tästä on hyvä jatkaa :))

Lopuksi kentällä pienet tottikset ja Giusan palloleikit.