Ilkan kanssa treenaamassa. Hikalle teki vieras ensimmäisen kerran tarkkuusruudun kulmakepeillä.

Hikka pysyi suht kivasti ruudussa mutta ilmeisesti sävelet eivät olleet ihan selvät ja kun turhautui yritti tuoda kulmakeppejä minulle ;) useamman kehoituksen ja tsemppaamisen jälkeen nousi ruudusta kuulakärkikynä, jonka toi minulle. Laitettiin vielä pieni muoviesine toiseksi, tämäkään ei mennyt ihan mallikelpoisesti mutta saatiin kuitenkin onnistumaan. Saa nähdä kuinka tämän kanssa käy, ei paineita :D

Pudotetulle tallasimme metsään radan muutamalla krepillä (H ei ole aiemmin käynyt tässä metsässä). Kävelimme radan ja 50m kohdalla tipautin hanskan ja edettyämme 50m perusasennosta annoin Hikalle käskyn (väärän!) sanoin "hakeee" kun oikea on "hae"se lähti mutta pysähtyi kun seinään ja katsoi minua..päätti kuitenkin jatkaa oma-aloitteisesti matkaa täysillä >Fixu tyttö. Juoksi vauhdilla hanskalle ja takaisin, luovutti sen hienosti. Takaisinpäin vielä sama homma joka onnistui hyvin ja vielä oikealla käskyllä.

Tottista Ilkan omalla pihalla joka sisältää myös tottiskentän hyppyineen (vähän kade!) seuraamista, jättöjä, palkkaa sopivasti. Noudot olivat vauhdikkaat ja eteenmenossa ilme oli näkemisen arvoinen kun muulahaiset olivat vallanneet hikkiksen kipon>mama hjälp. Paikallaolo vinkumista, oli palkaa edessa maassa tai ei ollenkaan, tai vaikka kävin palkaamassa pienin aikavälein.. ei hyvä--pysyi kyllä maaten siellä. Tähän tarvii kysyä apua joltain viisaammalta??

Nyt vain peukut pystyssä, että ns.varmat onnistuvat la (haku,jälki, esineruutu) on sitten varaa vaikka tuo tarkkuus mennä metsään ;-)