Giusalle tällä viikolla x2 metsäjälkeä, jäljellä pinaattilettuja ja välillä tyhjää, lopussa 1 keppi. Jäljen ajaminen näyttää jo siltä kun tietäisi mitä tekee, varsinkin tänään oli vauhti mukavasti poissa. Kulmat meni hienosti ja tekee tarkasti töitä liina jo ajoittain löysällä. Keppiä ei merkkaa eikä ole siitä kovinkaan kiinnostunut, haluasi jatkaa jälkeä. Innostuu kuitenkin kepistä kun minä reagoin siihen, ottaa koppia ja palkkailen giusaa kepistä. Kyllä se siitä pikkuhiljaa.

Giusan esineruutu>kaistale. Näki kun Hille vei lelut ruutuun, lähetin töihin ja nosti heti ensimmäisen esineen edestä. Seuraavalla pistolla toi takaa lähemmän kulman ja viimeisellä kauimmaisen esineen, vallan hieno ruutu!

Hikan jäljet tällä viikolla, janoissa ei kehumista(vinoon) tosin ensimmäisellä janalla sain sille paineen kun merkki oli hukassa ja hieman hermostuin, hikka otti tästä itseensä. Pääsimme jäljelle jossa oli piikki ja kulmia> ajoi sen jättäen ensimmäisen kepin.

Toinen jälki, jana vinoon ja ajoi jäljen vieressä n.1m alun ja olisi jättänyt ekan kepin ellen olisi huomauttanut. Piikki olisi jäänyt vajaaksi ellen olisi puuttunut... nosti loput 5 keppiä. Seuraavaa jälkeä en tee itse, katsotaan johtuuko siitä!!!

Hikan esineet, nostatutin vaihteen vuoksi 2 jotka tulivatkin heti.