Tiian&Lucan ja Mian ja lauman" kanssa kamalassa kaatosateessa, vaatteet alusvaatteita myöten litimärkinä.

Hikka noudot hyppynoudon jälkeen luovutus väljä ja vino, muuten hyvät. Liikkeestä seisomista, jäi hyvin takana oleva palkka hakusessa (Mia antoi aina) Eteenmenon valmistelevassa osuudessa ensin edisti ja sitten kun otin/sanoin "kovasti" alkoi jätättäminen, sain kuitenkin hikalle uudestaan vireen päälle niin että saatiin kokonaisuudessaan liike hyvin ja vauhdilla tehtyä.

Hamppi joka oli silloin kun olin jo litimärkä. Kaikenkaikkiaan huonoa, ei keskittynyt (hyppi, pomppi) liian innoissaan. Noutojen luovutukset liian kaukaa, A.n kiersi takaisin, joka tietenkin paikattiin. Liikkeestä seisomista jossa yhdellä käveli perään, loput ok. istumiset ja maahanmenot super hitaita. Eteenmeno vauhdikas ja hyvä. Taidan jättää treenaamiset ja käydä vain kisoissa sen mitä käydään ;o)

Fedi esineet ruudusta oli puut kaadettu, eli puukasoja täynnä. Kova sade taisi tehdä sen että kaikilla koirilla ruutu oli hankala. Fedi toi 2 lelua mutta toisen etsimiseen meni aikaa, vaikka kokoajan teki töitä.

Hikka esineet Ensimmäinen tuli heti mutta hikankin kohdalla toinen oli hankala, kun viimein toinen löytyi super kehut ja ruoka.