Ilma mukava aurinkoinen, ei kuitenkaan kuuma--edelliset päivät satanut vettä.

Voi koirakot lähtivät ensin maastoon, Hikka suoritus nrolla.2. Hakurata tiheää metsikköä niin, että koiraa ei näkynyt, vasen puoli laski alaspäin (muistaakseni)tämän metsän takana suo. Etukulmien pistot suorat ja työskenteli eteenpäin, 50m pisto vasemmalle> sai ilmeisesti hajun jontkasta koska työskenteli kauan palaamatta takaisin ja koska olin keskilinjalla n.70m kohdalla kun H toi rullan juoksi se keskilinjaa luokseni, tuli sivulle kääntyi nenä menosuuntaan ja sanasta kiitos tiputti rullan--liina kiinni ja H vei ensin minua keskilinjalla(mistä oli tullutkin) ennekuin palasi metsään. Piilolla ei ongelmia. Tästä seurasi se, että emme saaneet palata radan alkuun vaan meillä jäi tarkastamatta oikealla puolella iso alue. Tästä eteenpäin pistoja n.50m välein, lähti jokaiselle hyvin ja työskenteli eteenpäin. Seuraava piilo oli n. 170m kohdalla oikealla, jossa toimi ilmaisun samanlailla. Kolmasa löytö oikealla n.270m kohdalla, jälleen hieno ilmaisu. Olin oikein tyytyväinen Hikan työskentelyyn :)

Tuomari kehui työmotivaatioita ja ilmaisua 8p otti siitä alkukömmähdyksestä mutta muuten sanoi ettei ole huomautettavaa!! pisteet 162.

Esineet kentän päätymetsässä. Lähetin tuulta apuna käyttäen oikeasta kulmasta josta nousikin heti 1 esine, toinen pisto jossa työskenteli ilman tulosta, siirryimme hieman ja siitä nousi 2 lelu. Kolmas pisto--H hävisi jontkaan joka laski ruudussa niin ettei koiraa nähnyt (ihmettelin jo mihin katosi) >jontkassa vettä, nousi kuitenkin rinteen ylös josta nousi esine 3. Ilmeisesti otti hajua ahaalta ennenkuin meni lelulle. Nyt toinen tuomari kehui Hikkaa :) kukaan muu ei tuonut 3 esinettä joista tämä 1 osoittuikin hankalaksi. Pisteet 30 :)

Nyt olin laskenut, että 78p tottiksesta riittää 1 tulokseen..    Meidän kohtaloksi koitui mennä ensin paikallaoloon, H pysyi siellä mutta ei hiljaa mitä enemmän kaavio eteni sen enemmän H vuoti. Tälle on tehtävä jotain?!  Suoritusvuoron alussa H aloitti hieman huonolla seuraamisella joka parani täyskäännöksen jälkeen,kaikenkaikkiaan kiva tottis ei liikevirheitä ja Hikalla mukava vietti, nyt se oli sitä mihin se mielestäni kykenee. En osaa sanoa miksi toimi nyt mutta esim.jälki kokeessa ei?? Tottispisteitä menetettiin "hienosäädöistä", eli parantamista vielä on. Tottis 91p.

Tulos 283p 1 tulos. sij.1/4 !!!