Päivin ja Lorun kanssa tekemässä jälkeä hikisessä kelissä.

Hikalle siis toinen vieras jälki ja vieraat kepit (juuri kerätyt) Jälki ei ollut kovin pitkä ehkä n.200m. Janalta lähti taas kovin vinoon, kutsuin takaisin ja lähetin uudelleen nyt parempi. Ajoi jäljen hyvin ja ilmaisi kepit paremmin kun omat? Outoa mutta niin se meni, tällä kertaa ei edes välikeppejä jäänyt ilmaisematta :) Kulmat otti myöskin tarkasti. Jäljen lopussa kävi kyllä niin, että hikka jatkoi Päivin jälkiä jäljen loputtua "sivuun" ja kuutos keppi jäi, himpun aikaa ihmettelimme mitä tapahtui ja missä jäljen loppu on, kunnes Päivi hokasi että loppu merkki puusta oli tippunut. Metsään oli jäänyt meidän vanha kreppi ja minä tuijotin sitä. Hikka korjasi tilanteen ja nosti viimeisenkin kepin.

Nyt ei ennen kisoja muuta kun leirillä 1 motsku jälki ja kisoihin <huijj.

Fedi ruutu, nostatin  kolme esinettä ja ilman tyhjän juoksemisia nousivatkin. vanha rouva oli hupaisa, kun Lorun jälkikepit oli heitelty maahan niin se kävi keräilemässä ne ja toi minulle... ahne-ko?´

Hamppi jonka ruutu ensimmäisen esineen jälkeen meni juoksemiseksi TAAS. Päädyin kesken ruudun tekemään niin että P kävi näyttämässä esineet ja näin saatiin mukavalla fiiliksellä ne sieltä ylös. Ei tule haku kisoista 1 tulosta millään koska kalliit pisteet jäävät ruutuun : (  ei hyvä, ei.

Sitten koirat pääsivät ansaitusti uimaan!