Tottista Miran& Tinkan ja Piian& Zaron kanssa Vierumäen kentällä.

Hikan kanssa kokeiltiin alokasluokan seuraamiset ja jätöt kaaviona ilman palkkaa, kontakti pysyi hyvin mutta seuraamisessa edisti jonkin verran, tarvii miettiä mitä teen sille koska en halua että alkaa jätättämään joka jossain vaiheessa oli nähtävissä.Jätöt hyvät.Paikallaolon pysyi hiljaa eikä reagointia ampumisiin missään kohtaan.

Sitten se patti :( metrin hypyssä kentällä ei lähde käskystä, tämä ongelma ollaan saatu tehtyä agissa jossa sen karkaamisen haluun hypyn takana on jouduttu puuttumaan, nyt ei sitten lähde jos en minä liiku.. Tähän olisi neuvot kultaakin kalliimpia?? Käsky ainakin olisi muutettava.Hyppää kyllä jos en ota liikkeenä(sivulle istumaan) vaan hypyytän vapaasti, heitän pallon, namin jne. Agissa olen vaihtanut sivulle istumisen pois, nykyisin se jää maahan.

Fedin kanssa tottisteltiin häiriönä Zarolle, kaukokäskyja, luoksetuloja, jättöjä,hyppynouto, paikallaolo. Vanha rouva teki omaan iloiseen tyyliinsä ; ) Mira sanoikin olenko huomannut että olen f kanssa tottiksessa aina niin iloinen...niimpä ei ole tavoitteita, meillä on vaan niin kivaa.Tämä asennen pitäisi saada varmaan Hikan ja Hampinkin kanssa. Juhannuksena poro kotiutuu ja pääsee myöskin treenailemaan.