Fedi on kyläilemässä nauttimassa yksittäis huomioista ;o)

Hampe, pudotettua (hanska) ensin pari kertaa tiellä muisti heti mistä on kyse. Seuraavat kaksi kertaa hakkuualueella jossa on ajanut mettäkone joten niiden uria pitkin kiemurrellen, oikein hyvin oli nokka auki ja pysähtyi vauhdista kun oli kohdalla, häiritsevää oli ainoastaan vuotaminen seuraamisen aikana..se onkin sitten hermoja repivää.

Hikka, ajeattelin että teen lyhyen jäljen ja keppien nostaminen olisi se yes juttu. Jälki 200m 6 keppiä. Nosti takajäljen jolloin kutsuin pois, jatkoi hyvin oikeaan suuntaan.1 keppi nousi hyvin, 2 ei ollenkaan, 3 hyvin ja sitten olimmekin jossain aivan muualla laskin liinasta irti ja katsoin mitä tekee, ajoi intensiivisesti nokka alhaalla ja sitten tajusin että sehän on mennyt niin kauas että on eilisellä jäljellä (mun moka) Kutsuin pois ja sanoin jälki seisoen paikallani, vähän aikaa kierrellen nosti jäljen uudelleen mutta 4 keppi jäi välille, 5 ja 6 nousivat hyvin.Lopuksi tein jotain mitä en ole aiemmin tehnyt, vein hikan takaisin jäljen alkuun toivoen että nostaisin jäljen ja katsottaisiin josko 2 keppi nousisi.. ensin oli ihmeissään mutta alkoi ajaa jälkeä ja hups nosti 2 kepin :o) Hirmu juhlat/palkat ja pois.

Tässä lajissa on se huono puoli ettei ole ketään keltä kysyä kun metsässä tulee patti tilanne, yksin kun treenaan. Nyt Hikka toi kepit todella eri asenteella häntä heiluen ja onnellisen oloisena mutta jälki muuten meni surkeasti. Empä tiedä mitä teen??