Hakua mukkulassa lumenkaatoapaikalla Tiian& Lucan ja Päivin& Lorun kanssa. Olipa mukavat pikku treenit Kiitos :o)

Hamppi 2 äijää: etukulmassa ja radan lopussa piilot, välille tyhjiä. Tyhjälle puolelle ei meninannut upota kunnolla koska sieltä tuuli ja h haistoi ettei siellä ole äijiä, useammalla pistolla sain kuitenkin uppoamaan. Ilmasut hyvät, umpparilla pientä katkoa mutta ei pahasti.Taas huomattiin että hamppi työskentelee eteenpäin eikä tee laajoja pistoja, hyvä hyvä. 

Hikka 2 äijää irtorullilla: samanlainen rata kun porolla. Olimme kävelemässä/juoksemassa radalle niin hikkis juoksi suoraan melkein Tiian luo etukulmaan kun sai hajun ja minä olin liian kaukana (hyvää hallintaa ;) ilmasut ja näytöt hyviä, tyhjät myös onnistuneita, tyhjiä 3. hikkis voisi rullan tuoda aina samanlailla, joskus se nimittäin tuo sen istuen eteeni ja välillä kääntyy sivulleni nokka menosuuntaa ja seisoo rulla suussa.

Tottista

Hamppi: hyppynouto jonka ensin kiersi takaisin :o( mutta toisella ja kolmannella kerralla oikein, A nouto hyvä. Seuraamisessa ääntelyä ja jätöissä asennon vaihtoa, ei hyvä. Eteenmenossa ruoka kentän toisella reunalla, räjähtävä vauhti en ottanut maahanmenoa.

Hikkis: tasamaanouto, jäi luovutuksessa kauas korjasin. A nouto täydellinen, hyppynouto 2 kertaa ruokaa kupissa minun takana, toimi hyvin ja lähti heti ekalla hyppyy käskyllä.Eteenmeno: ruokakuppi kentän reunalla, hyvin pysyi seuraamisliikkeessä ja vauhdilla kupille.