Kentällä tottistelemassa Keken ja "lotko" Poken kanssa.

Hampille seuraamista ja jättöjä niin että palkka takana, ääntelyä ja häseltämistä : (

Hikka oli oikein täpinöissään ja kontakti kunnossa kokoajan.Hikalle käännöksiä paikallaan, täyskäännöksiä joissa ehtisen verran minun edelle että meinaan kompastua siihen. Jättöliikkeitä palkat takana, kaikki liikkeet oikein ja nopeita (toivottavasti myös kokeessa..) Luoksetulo, jossa ensin ei meinannut lähteä ennekuin lamppu syttyi ja pinkaisi vauhtiin. Paikallaolossa alkoi haukahtelemaan kun poke teki noutoja ja haukkui, menin ärähtämään sille ja kas kummaa loppuajan oli ihan hiljaa, liekö vain sattumaa? Pysyi hienosti kuitenkin paikallaan.

Hikalle 2 janaa joista ekalla 2 keppiä, tokalla 1. Ekan janan kohdalla meni ensin ohi haistellen tiukasti maata? sitten takajälki josta korjasi minun "oho.lla" oikean jäljen, nosti 1 kepin jonka jälkeen oli kulma ja 2 keppi. Toinen jana hieno, eteni suoraan määrätietoisesti ja nosti oikean jäljen, kepistä meni ohi mutta sai hajun ja paikkasi (tämä keppi oli kulman jälkeen vasta).

Hampille 3 vierasta lelua jotka olivat taas yllättävän vaikeita, aikaa meni varmasti enemmän kuin 5min jotta kolmaskin lelu nousi. Hikalla nostatin myös 3 vierasta lelua, (ruutu vaikea myös sille) ensimmäisen lelun löytymistä odoteltiin vaikka se teki kokoajan töitä.Teki myös sen, että oli tuomassa lelua ja tiputti sen matkalle ja juoksi pokkana luokseni, en sanonut mitään sille niin lähti takasin ja haki lelun. Fedi toi 2 esinettä ja mitenkäs muuten kun loistavasti, vanha rouva toimii : )