Ilma poutainen ei tuulta, pohja sammalta ja varvikkoa.Jäljellä 3 kulmaa ja muuten mutkittelua eestaas, yksi mettätien ylitys.Paikka vaikea, sijaitsee ulkoilumaastossa jossa lenkkeilee meidän lisäksi muitakin koirakoita.Ei ruokaa jäljellä.

Janalta nosti jäljen upeasti (paras tähän menneistä :) alku jälki meni tarkasti ja sopivalla vauhdilla, otti ensimmäisen kepin suuhun jolloin käskin maahan (hikan ongelma on jäädä paikoilleen kepin ilmaisussa, haluaisi ajaa jälkeä eteenpäin) palkat kepistä maahan. Jälkeä jatkettaessa en ollut varma oliko jäljellä, tuntui välillä ajavan sivussa.Loppujälki oli huono, nosti yhteensä vain 4 keppiä(1,2,5,6)

Ensimmäistä kertaa tein niin että vein hikan takaisin tien ylityksen kohdalle ja nostatin jäljen uudestaan, koska tiesin neljännen kepin olevan lähellä. Nostikin jäljen hyvin mutta meni kepin sivusta ohi, jäin seisimaan paikalleen jolloin alkoi haistelemaan maata ja palasi nostamaan kepin, tästä hyvä palkka ja lopetimme siihen.

Kaikenkaikkiaan tosi huono jälki, taidan tehdä yhden jäljen väliin jonka osittain merkkaan.haluan varmuutta siihen että olemme jäljellä, tosin tähän mennessä kepit ovat nousseet hyvin.