Hikalla pari settiä tottista. Ensin seisomista niin että palkka takana maassa, muutaman kerran tarjosi istumista mutta suurin osa meni oikein hyvin ja nopeasti. Noudot niin että palkka takana maassa, hyppy ja A vauhdikkaasti & onnistuneesti. Sitten harjoiteltiin erikseen kapulan luovutusta ja siitä sivulle tuloa, meinaa jäädä hitusen vinoon.

Toisessa setissä(hampin jälkeen) jätimme eteenmenokupin<ruoka kentän reunaan ja jatkoimme toiselle puolelle kenttää, seuraamista, käännöksiä, täyskäännöstä niin kauan ettei yrittänyt varastaa kupin suuntaan vaan jaksoi keskittyä..suht hyvä suoritus, vauhdilla eteenmeno kupille.

Hampin kanssa seuraamista "oikeassa kohdassa" (hoh hoijaa) juoksusta jättöjä, oikeat asennot eikä kävellyt perään. Noudot palkka takana ekaa kertaa, luovuttaa ihan liian kaukana, en saa sitä millään tulemaan lähemmäs menemättä vinoon. Menin A esteelle niin ettei se pysty kääntymään vinoon kun "seinä vastassa" tässähän toki onnistuu. Asiaa ei varmaan auta että kivahdin sille kun meni hihat..tästä seuraa varmaan se ettei se tuo seuraavissa kisoissa kapulaa kun seisten. Eteenmeno jota ennen harjoiteltiin seuraamista jottein yrittäisi varastaa, piti paikkansa suhteellisen ok, kupille vauhti kova.

Vetty mamma linkkasi koivellaan ruokansa eteen ;) eli teki kaukokäskyjä muutaman ja ruoka oli ansaittu.