Lauantai aamuna (suoraan yövuorosta) suuntasimme kohti maskua ystäväni Liisan kanssa, Hamppi ja Fedi mukana. Hikkis jäi viettämään laatuaikaa veljen luo (Mikkolaan ;)

La kisat Hampin suoritukset: uinti ja veneen nouto täydet 25p, esineen vienti 0p kääntyi metri ennen venettä takaisin rantaan eikä mennyt vaikka kuinka "nätisti" huusin.., hyppy ja veneen hinaus 25p-1, hukkuvan pelastaminen  25p-5 tsuumasi itsensä kohti sihteerin penkkiä ja ui sitten rankasti ohi maalilinjan.

Pisteet riittivät 3 tulokseen ja tuloshan meidän tavoite oli, kahden kerran treenien jälkeen, mutta ainahan se harmittaa kun jokin menee mönkään.Sitten hotellille yöpymään ja sunnuntaina taas pirteänä kisapaikalle.

Su suoritukset: uinti ja veneen vienti 25p, esineen vienti (tässä minun pulssi oli ainakin 250!) kun Hampe jäi vielä veteen seisomaan ja funtsimaan mitä tekisi meinasi jalat pettää alta, sitten vielä uintimatkan jännitys meneekö loppuun asti 25p -5 annoin ylimääräisiä käskyjä joilla varmistelin sen perille menon + 1 irti käsky.hyppy ja veneen hinaus 25p -1 maalilinjan ohitus, hukkuvan pelastaminen 25p. Tämän jalkeen nousin ylös ja kiljuin onnesta, sekä lensin tietenkin lutakkoon.. Maskun venetuomarilla on tapana heitellä ohjaajat "järveen" mitä kummallisista syistä ;o))

Saatiin siis 1 tulos ja ainut AVO ykkönen joten voitto heltisi. Olen kyllä ylpeä "pikku porosta" joka on avo liikkeet käynyt 2 kertaa kokeilemassa +la kisat, tähän voin todeta "lahjattomat treenaa" koska luonnonlahjakkuus hamppi on tähän lajiin!!

Kiitos lounaiset lotraajat, koepäivät maskussa ovat aina yhtä mahtavia aurinkoa riittää ja ihmiset ovat aivan loistavaa huumoriporukkaa!!