Nyt aloitan tämän uudelleen niin, että voin seurata mitä olemme tehneet>/jätttäneet tekemättä :) Treenattavia koiria(kisaavia) minulla on enää 1kpl Hikka.

Vuosi 2009 meni kisarintamalla HK3 267p Padasjoella ja JK 2 ykköstulos Rovaniemellä. Sekä muutama epäonnistunut hakukisa :(

Tämän kevään olen yrittänyt treenata lähinnä jälkeä, Hikka ajaa sitä huonommin kun ed.vuonna>liikaa vauhtia, epätarkasti..lisää harjoitusta vaan kovasti niin ehkä se paranee. Jälkiä takana n.karkeasti 10kpl.

Ensimmäinen jälkikisa tulossa 24.5.

Hakua olemme käyneet treenaamassa Ilkka&bortsut ja Virpi&belgit porukalla. Sitä kuitenkin vasta niin vähän, että en osaa sanoa mitään ongelmia.

Hakukisa 30.5

Ruutua tietenkin siinä aina samalla, vaihtelevalla menestyksellä.

Tottista olemme tai ainakin piti treenata koko talvi "purkkiteorialla" eli kentän laidalla purkki ja koira vapautetaan satunnaisesti palkalle, haetaan sitä ettei koira ennakoi palkkaa ja tottiksen suorittamiseen saataisiin pitkäkestoisuutta. Nyt olemme siirtäneet purkin kentän laidalle auton taakse. Huonoa tässä on se, että Hikka on alkanut vuotamaan (piippaus). Paikallaoloa olemme treenanneet purkilla niin, että se on ollut Hikan edessä n.10m päässä>toimii. Viimeksi feikkiheitin H.n eteen pullan, pysyi silloinkin paikallaan.

Mutta katsellaan :-)