Jäljet vanhenemaan ja sitten tehtiin kivassa sysksyisessä säässä 10km kävelylenkki, koirat juoksivat irti onnellisena.

Hikan jälki laatikon mallinen 6 keppiä, pituutta ehkä n.300m. Tarkoitus tehdä helppo jälki jossa käytin apukreppejä itselleni. Jana meni hyvin ja lähti heti oikeaan suuntaan. 1, 2 & 3 kepit nousivat hyvin, sitten lähti tarkastamaan sienestäjän jälkeä, minä jäin seisomaan paikalleni H kääntyi aika pian ympäri ja otti oikean jäljen, nosti 4&5 kepit, sitten yritin taas pilata sen jäljen kun katsoin että edessä oli viimeinen kreppi, en sitten huomannut että niitä oli vielä 2 ja koira menee oikein (voisin hakata päätä seinään) Pääsimme siis 6 kepille ja kaikki hyvin :o) himpun jouduin jarraamaan vauhtia jota oli vähän likaa. Olen varmaan maailman huonoin jälkiohjaaja!

Hampille kesän toinen pieni jälki (n.150m) 4 keppiä. Janalta lähti ensin vinoon, otin takasin ja laitoin uudelleen, nyt nosti takajäljen kautta oikean jäljen. Kaikki kepit nousivat hienosti, vauhtia ja sähellystä oli likaa (tuota ei rauhota mikään..) seisoskelemalla välillä paikallani ja antamatta apuja selvitti H jäljen kuitenkin loppuun asti.

Fedille tarkkuusruutu 2e kolikolla. Irtosi yli rajojen, tosin ei varmaan tiennyt mitä piti edes tehdä ;) hieman auttaen kolikko löytyi jonka F toi minulle ja päivän ruoka oli ansaittu.

Parkkipaikalla hikalle vielä sivulle tuloja, koska ongelma on ettei istu sivulleni. Muutama näitä ja ruoka palkaksi. Hampille seuraamista samassa paikassa ja liikkeestä seisomisesta ruoka takana palkkana.