Tiian ja Lucan kanssa löytyllä tottistelemassa.

Hikalle eka setti, noudot, liikkeestä seisomista ja eteenmenoa.

Noudot joissa palkka takana, muuten hyvät mutta hikalla oli "liikaa virtaa" ja pientä piippausta kun ei malttanut odotella. Seisomista palkka takana, pidensin kävelymatkaa ja palatessani takaisin kävi neiti muutaman kerran istumaan. Muutama onnistunut loppuun, hyvin on hokannut takana olevan palkan. Eteenmenoa, taas eka kerta niin että jätettiin kuppi  ja hikka pinkoi vauhdilla kupille. Toinen kerta niin että Tiia otti kupin pois ennen lähetystä, kun huusin käskyn H kääntyi ja kävi istumaan toisella käskyllä vasta maahan. Sitten tehtiin 3 kertaa vielä niin että purkki oli kiinni ja lähetin hikan, alkoi toisella kerralla ymmärtämään down sanan merkityksen ja meni 2 viimeistä kertaa ekalla käskyllä maahan, Tiia kävi avaamassa purkin. Tätä tein vielä lopuksi pienellä purkilla niin että vein sen n.20m päähän  ja lähettelin hikkaa sinne, purkilla pyysin aina maahan ja alkoi kyllä hyvin hokaamaan.

Hamppi noudot, eteenmeno, seuraamista & jättöjä. Ensin noudot joissa palkka takana, vähän jää edelleen kauas ja puree kapulaa. Eteenmeno palkka kupissa, eteni hyvin ja vapautus. Toinen eteenmeno samanlailla kun hikalla, meni maahan ekalla käskyllä ja Tiia palkkasi poron. Jättöjä joissa palkka takana, ei ainakaan kävellyt eteenpäin.

Esineitä Hampe löytyn kaadetussa ruudussa, alku oli hankalaa eikä esineet meinanneet nousta mutta saatiin 2 kuitenkin ylös.

Esineet Hikka hankalaa oli myös alkuruutu (sama lähetys kulma?) mutta 2 lelua nousi sitten kivasti peräjälkeen.

Fedille vähän tottistelua "mielenvirkeydeksi" (oikeasti vain siksi että sai nanskaa ;)

Hikalle toinen setti tottista (kulutin kentällä 4h..) tämän setin aikaan saatiinkin sitten taas vettä niskaan. Tein koko kaavion, ilman henkilöryhmää. Ensimmäisellä suoralla alkaa vähän jätättämään, mielestäni odottaa jättöliikkeiden käskyjä < liikaa tehty niitä ilman pelkkiä seuraamisia? Kannustuksella saatiin seuraaminen pysymään kasassa. Juoksussa irtoaa liikaa sivulle. Liikkeestä istuminen oikein hyvä ja nopea, maahanmenon jäi ensin istumaan (tuppaa käymään joka kerta niin) luoksetulo hyvä, seisominen onnistui hienosti ekaa kertaa näin tehtynä! Hyppynouto hyvä, A noudossa jäi seisomaan luovutukseen, en keksinyt miksi. Eteenmeno, lähti mutta ei yhtä nopeasti kun "harjoitellessa" kerran vilkaisi taakse mutta jatkoi juoksua, huusin käskyn ja meni maahan yes, juoksin vapauttamaan ja antamaan palkan. Aika tyytyväinen olen hikan tekemiseen :o))