Ilma poutainen ukkosta ilmassa jotenka kuuma& hautova. "Äijät" koiralle uusia, Aija&Ginny, Arja& Jack, Soile& Jere sekä tutut Päivi& Loru

Esinekaistale n.30x50 lähetyssivu metsässä, liekö outo lähetyssivu vai mikä mutta ruutu ei mennyt malliikkasti.(vieraat) 1esine nousi keskeltä ja toinen edestä, ei kuitenkaan suorilla pistoilla vaan useamman lähetyksen jälkeen, kolmannen kanssa oli ongelmaa en tiedä eikö hikka uponnut syvälle (ei näkyvyyttä) Mutta ratkaisin niin että läksin kävelemään ruutuun hikan mukaan, jolloin eteni ja sai hajun ja haki lelun, tiputti sen kyllä ensin kun juoksin edellä mutta haki sitten. Muisitn että tämän on tehnyt aiemminkin jos lähden juoksemaan tiputtaa sen ja juoksee vain perään.

Hakurata: etukulmissa "äijät" 1&2 , 3 tyhjä, 4 umppari, 5 äijä. Kaikilla irtorullat.Ensimmäinen kulma haki irtorullan juostessaan kohti keskilinjaa sai hajun toiselta puolelta ja tiputti rullan(näin ei ole tapahtunut aiemmin..) tuli kuitenkin minun luo, onneksi vain seisoin monttu auki jolloin hikka meni ja haki tiputtamansa rullan(huh) lähti näytölle oikealle puolelle, minä rypäsin jolloin H jatkoi maalimiehelle ja kävi maaten, juoksin paikalle ja otin koiran hallintaan jonka jälkeen palkka. Toinen kulma hienosti, myös näyttö. Tyhjälle upposi hyvin työskenteli oikein, tuli viiveellä kutsumisen jälkeen. Umppari roskis ilmaisu ja näyttö menivät myöskin hyvin. Viimeinen takakulma samoiten, ei valittamista.Rullaa voisi tosin jokaisella ilmaisulla pitää tiukemmin suussa, on sen näköinen että tippuu justiinsa kun roikkuu suupielestä.

Otin liikkumiset metsässä hallinnalla käskyllä siinä ja palkkailin välillä. Annoin myös ekaa kertaa piilolla H taskustani palkkoja. Mukavat treenit, kiitos kaikille :o)