Giusalle jälki ilman keppejä, siellä täällä kuivamuonaa. Ajoi rauhallisemmin kuin koskaan ja selvisi alusta loppuun =) Tein myös erillisen n.30m suoran jäljen jossa oli 5 keppiä, 2 viimeistä otti itse suuhun mutta 3 ekan kohdalla piti liinalla jarruttaa. Jostain syystä tuo keppihullu koira ei halua ottaa keppejä jäljeltä?

Giusalle tuulta apua käyttäen muutama maalimies tallaamattomalla alueella, Otti ensimmäiseen jo hajun tieltä kun kävelimme ohi joten laskin irti liinan ja sinne meni. Toinen löytyi yhtä hyvin. Kaksi viimeistä niin, että Glle tuli suorat pistot perille, hienosti meni suoraan.

Hikalle vieras jälki 6.lla kepillä. Janalla otti ensin takajäljen, korjasi kun pyysin takaisin janalle. Keppejä 5. Luulen selvittäneeni Hikan 'ongelman' kun se ottaa kepin suuhunsa, se voi tuoda sitä minulle melkein 10m takaisinpäin koska tulen kaukana.Palkkaus on nopea ja hikka lähtee yhtä nopeasti takaisin jäljelle, eli tähän tarvitaan rauhallisuutta lisää, koska jos lähellä on kulma/piikki se voi ajaa niistä yli.