Tästä piti alkaa meidän "treenitauko" tai löysäily loppu syksyksi, minun olisi keskityttävä lopputyöhön että joskus valmistunkin. Mutta toisin kävi...

Ensin oli vuorossa esineet, 1 lelu löytyi ja pisteitä 28. Sitten tottis, istuminen virheasento ja eteenmeno liian lyhyt, seuraavasta menikin kalliit pisteet eli onnistuin heittämään A.n yli noutokapulan niin kauas ettei hikka ns.löytänyt sitä, eli heitän aina niin lähelle että havaitsee sen heti, nyt ei kapula osunut näkökenttään ja reppana meni telineelle että tuonkos mamma tästä :( Kyllä harmitti niin maan p****** Kokonaispisteet 66!

Hetken mietittyäni päätin kuitenkin lähteä maastoon kokeilemaan rullakoiran ohjausta kun en aiemmin ole kokenut. Maasto oli haastava, keskilinja merkattu krepein metsään oikea puoli nousi jyrkästi ylös ja vasen laski alas. Koiran liikkumista alueella oli hankala nähdä. 1 äijä oli vasemmalla alhaalla risupiilossa, 2 äijä nousi oikealta kuusen alta n.70m ja 3 äijä vasemmalta takaa laatikosta. Tuomarin kommentit olivat että meidän yhteistyö toimii hyvin, tuomari olisi halunnut nähdä voimaa enemmän koiran lähdöissä ja näytöille lähtiessä neuvoi minua antamaan liinaa koiralle enemmän ennekuin lähden perään, muuten kehui ilmaisuja ei korjattavaa. Omasta mielestänikin Hikka lähti laiskemmin" kuin treeneissä äijälle ja tapahtuipa sekin että se toi yhden valeen, vaikken ole ikinä kehunut sitä rullasta!! Melkein kyllä arvasin sen valeeksi, kun lähetin koiran uudelle pistolle läheltä josta oli maalimies juuri nostettu ..liekö sitten painetta, kokemuutta, epävarmuutta vai mitä?? (H oli napannut rullan 10m ennen keskilinjaa suuhunsa)Tästä kuitenkin lähti paljon pisteitä. Pisteet henkilöhausta 155p.

Päivän pisteet maastosta 183, tottiksesta 66. Jäimme ilman tulosta mutta ehkä menemme vielä syssyllä sitä yrittämään ;o)