Eilen olimme Giusan kanssa kahdelleen Lahdessa, kävimme tutustumassa autoliikkeessä ja hengasimme eläinlääkärissä>paino 11.8kg. Sitten kävimme uudessa kyläpaikassa jossa oli 2 kissaa, Giusa osasi käyttäytyä hienosti.   Lopuksi riekkumassa aussie Puman(8kk) kanssa, kerrostalon raput ylös ja alas hienosti, Pumakin oppi kävelemään raput G.n avulla! Giusa oli joka paikassa oikein reipas kaveri, ei mitään ongelmia.

Tänään piha tottista kurassa. Yritin taas saada Giusaa  tuomaan hanskaa jonka heitin, mutta ei edes naksun kanssa> ei vaikka hanska liikkui, kerran se toi sen kohti minua ja vaikka palkkasin ei se tuonut sitä uudelleen ?? Tämä on mielestäni outoa.

Istumista minun edessä, todella hitaasti tekee sen. Maahanmeno on nopeampi, mutta tosin työnnän sen kädellä alas. Sitten kun teen seuraamista ja siitä istumista on se huomattavasti nopeampaa, myös maahanmenoja sivulla--siirryin jopa muutaman askeleen Giusan eteen ja takaisin sivulle, meni hienosti. Peruuttamista niin, että G tulee edessäni (luoksetulopaikassa) tämäkin hienosti. Luoksetulon harjoittelua narupallolla ja köydellä, tässä tuo kyllä heitetyn lelun takaisin ja hyppää kiinni toiseen leluun ja sitten taastoinen lelu lentää--toimii hyvin.

Huomaan miten sitä on avuton kun joutuu kaiken tekemään yksin, jotenkin kaipaisin apuja sellaiselta joka osaa katsoa :( ennen on aina pennun kanssa ollut apuja, nyt täällä maalla on hieman heikko tilanne.