En rupea nyt kirjoittamaan mitä kaikkea tarkasti teimme leirillä mutta jotain sieltä sun täältä. Mukanan matkassa Hikka ja Hamppi sekä matkaseurana Mia ja Voltti alias hattara" hikan veli, Kiitos kovasti seurasta oli kivaa!

Hamppi Hakuili pariin otteeseen, teki vähän tottista , vepeä ja janan nostoja jonka jälkeen oli pari keppiä. Haun jätimme to "muhimaan" motivaatiotreeninä ajatellen huomisia PM kisoja. Vepessä otimme vientiä joka n.joka toinen kerta onnistui, ongelma ei ole lähteminen vaan perille meno, meinaa kääntyä veneen edestä takaisin eikä tsemppaaminen auta. Jäljen osalta jäin miettimään josko vielä joskus alokasluokan menisimme kokeilemaan, ilmaisi hyvin kepit ja ajoi jälkeä ok vaikka ei ole tänä kesänä tehnyt yhtään ja viime kesänä vähän, sitä ennen ei ikinä. Hamppi pääsi jopa kokeilemaan agiliitoa ja yllätti totaalisesti, ei ole ikinä lajia harrastanut mutta suoritti mölliradan kaikessa hulluudessaan upeasti, sijoitus 5/18 ;o)

Hikka hakuili, tottisteli, ajoi jälkeä ja kokeili vepen vientiä. Agi möllikisassa Hikka kävi Mian kanssa saaden ainoan 0.n ja sijoitus 1/18 Hienoa työtä Mia!

Hikan leirin kokokohta oli kuitenkin ke kisat ja JK1 titteli, kyllä olen ylpeä "jälkirinsessasta". Maasto oli kuivaa kangasmaastoa ja ilma aivan kamalan helteinen. Janalta otti takajäljen ja minä ekaa kertaa kisaavana en tajunnut (vaikka sääntökirjaa luettiin edellinen ilta grillillä;) että "vinks, vinks takajälki" yritin pilata koiran suoritusta kaikin keinoin mutta onneksi hikka nosti oikein jäljen, pulssi oli varmaan minulla tässä kohtaa 250. 4 keppiä nousi hienosti ja ajattelin ettei voi olla "näin helppoa" aikaa kulunut 7min. Sitten lähdimme väärälle jäljelle (tod.näk peuran) menimme aika pitkään eteenpäin kun pyysin koiran pysähtymään ja pidin mietintä tauon mitä tekisin jos reenatessa kävisi näin, katsaus sekkariin jossa näkyi n.9 min. Päätin kääntyä takaisin ja palata sinne missä kuvittelin koiran jäljen hukanneen.Annoin Hikan kulkea pitkällä liinalla edellä ja kuinka ollakkaan se nosti polun vierestä jäljen jota lähti ajamaan, riemu oli rajaton kun se nosti viidennen kepin, olimme siis oikealla jäljellä, siitä nousi sitten kuudeskin keppi ja suunta autolle jossa oli keppien vastaanottaja. Olo oli aivan mahtava.Pikku hikka oli tehnyt upean työn!

Esineruutu ei tuulta apuna, niinkuin tuomarikin sanoi että koiran on osuttava esineelle koska apuja siihen ei saanut. Vasta kolmannella pistolla nousi esine vaikka kokoajan teki hienosti nenällä töitä.Luovutti lelun istuen eteeni lelu kuitenkin tippui maahan josta hikka nosti sen takaisin, mutta tästä yhden pisteen vähennys.

Tottis olkin sitten aika onnetonta. Seuraaminen alkoi hyvin mutta alkoi jätättämään ja jouduin antamaan lisäkäskyjä. Liikkeestä istuminen nopea, liikkeestä maahanmeno oli ensin istunut josta vielä nousuut ylös..luoksetulo nopea mutta 2 käskyä sivulle tuloon. Tasamaanouto, hyppynouto ja A nouto erinomaiset (näistä saimme tuomarilta kehuja:) Eteenmeno kävelin liian lyhyen matkan ja hikka juoksi suoraan noutokapuloille josta katsoi "pitikö täältä tuoda jotain". Paikallaolo joka oli suurin yllätys että se ei onnistunut, oli noussut heti istumaan tullut vähän eteenpäin ja käynyt maahan, ennen loppua lähti kuitenkin kohti minua. Juuri ja juuri saimme kasaan tarvittavat 70p ja voin sanoa että itku pääsi kun tuloksen kuulin, minulle riitti ne tottispisteet ja nyt treenaamme lisää!

Maasto 194 (janalta -5 esineiltä -1) Tottiksesta 70. JK1 264p 2 tulos.