Hansun kanssa puhuin matkalla treeneihin ja manasin sitä kun en osaa ohjata koiraa ja taas jälleen kerran mietin mitä siellä teen..sitä sain sitten miettiä treenien jälkeenkin.Ei tässä taida olla ideaa jos 10% kerroista olen tyytyväinen  :(  Kohta lyön hanskat tiskiin, tämä oli taas niitä kertoja kun mistään ei tullut mitään ja tännekkään ei ole mitään järjellistä kirjoitettavaa..

Rata jossa oli 4 hyppyä eestä, takaa, välistä jne.< putki< puomi< kepit <hyppy, en saanut koiraa ohjattua putkeen ja sitten savu nousi korvista ja tuohan luki mua kun avointa kirjaa eikä sitten mennyt enää minnekkään. Lopetin leikin lopuksi kepeillä kesken kun nekään eivät onnistuneet. Yleisön painostuksesta ja kun olin hieman rauhoittunut tein lopuksi muiden jälkeen keppejä<puomia<putkea jonkinlaisella menestyksellä. Tiedän kyllä että koira ei tee kun hermostun, en kait minäkään liikkuisi jos mammutilta nousisi savu korvista edessäni :-/

Yritin kyllä selittää ettei minusta ole lajiin kun kordinaationi ei siihen riitä ja sitten tuntuu niin h******* väärältä hikkistä kohtaan kun se haluaisi pitää kivaa ja minä en kykene.En tiedä mitä lajin kanssa teen, toisaalta voisi olla helpotus tajuta lopetaa ja tehdä sitä mihin kykenee.